Udstyr

Med en Beredskabscontainer er I klar til at håndtere arbejdsulykker. 

En halvtom førstehjælpskasse, gamle øjenskyller og en brugt pulverslukker som ingen ved hvor er, eller hvordan virker - Det er virkeligheden på alt for mange byggepladser!

Med en Beredskabscontainer fra Life2Save, samt kurser til medarbejderne på pladsen, sikrer I ikke kun den bedst mulige hjælp hvis uheldet er ude, men lever også op til alle arbejdstilsynets krav til førstehjælp og brandmateriel.

I sender samtidig et klart og tydeligt signal til medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder, Arbejdstilsynet og alle andre – Vi vægter sikkerheden højest!

Sikkerheden på byggepladsen er i de seneste år for alvor kommet i fokus i byggebranchen. Ikke kun fordi arbejdstilsynet siger det skal være det, men fordi det er en rigtig god forretning!

 

 

Hent en beskrivelse af Beredskabscontaineren -> Her                  

Reglerne omkring brandmateriel, redningsudstyr samt hjælpemidler til førstehjælp findes i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1516 om bygge- og anlægsarbejde.

Bekendtgørelsen findes -> Her

 

Beredskabscontainer billede 

Life2Save Beredskabscontaineren laves i et godt samarbejde med DanContainer.

DanContainer leverer special containere til mange forskellige udfordringer, opgaver og formål.

Se mere om Specialcontainere fra DanContainer -> Her

 


 Lars 500 BW

 

Ring til Lars på tlf. 7199 2627, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi kommer gerne ud til jer og tager en snak omkring Beredskabscontaineren, samt om sikkerhed og arbejdsmiljø på netop jeres bygge- / arbejdspladser.

 

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen