Hjertestarteren klarer ikke genoplivningen selv.Udstyr

 

Desværre klarer hjertestarteren ikke det hele selv hvis du står med et hjertestop, genoplivning er mere end at trykke på en knap.

Ved hjertestop indebærer genoplivning mere end at trykke på en knap og give et elektrisk stød.

Det er kombinationen af tidlig erkendelse og alarmering, god og effektiv HLR (hjerte lunge redning), og hutig brug af en hjertestarter der redder livet på personen! 

Men den eneste effektive behandling af hjertestop er anvendelse af en hjertestarter.

ZOLL AED Plus hjertestarter er den eneste hjertestarter, der guider dig igennem hele genoplivningen. Elektroden med indbygget REAL CPR Help®, måler og registrerer hvordan du giver hjertemassage - og giver dig feedback, der hjælper dig med at gøre det rigtigt. Meddelser via lyd og billeder hjælper dig til at yde livreddende førstehjælp med selvtillid og overblik.

 

FEEDBACK I FORHOLD TIL HJERTEMASSAGEN.

ZOLL 's patenterede elektroder måler hjertemassagens hastighed og dybde. En stemme i hjertestarteren fortæller dig hele tiden om du giver effektiv og rigtig hjertemassage - og vejleder dig med udtryk som "tryk hårdere" eller "god hjertemassage". Endvidere hjælper hjertestarteren dig med at følge den anbefalede frekvens på 100 kompressioner per minut.

På vores YouTube kanal demonstrerer vi Hjerte-Lunge-Redning (hjertemassage).

 

UNIKT GRAFISK OG BRUGERVENLIGT DESIGN.

Et billede siger mere end tusind ord. Den unikke grafiske brugerflade på AED Plus hjertestarteren - billeder kombineret med tekst og dansk stemmevejledning - hjælper dig igennem hvert enkelt trin i den livreddende førstehjælp.

Lys på billederne gør opmærksom på hvad der skal gøres - i den rigtige rækkefølge. Tekst og lyd svarer til billederne og er med til at få dig til at udføre de vigtige handlinger, der kan redde liv. Billederne og lydene sikrer, at alt foretages i korrekt rækkefølge, og at eventuelle stød gives hurtigt.

 

Zoll AEDPlus

 

 

ÉN ELEKTRODE ER NEMMERE END TO.

AED Plus hjertestarteren indeholder ZOLL's patenterede elektroder CPR-D•padz™, der er to elektroder samlet i ét stykke med indbygget Real CPR Help. Ved at gå efter håndplaceringen for hjertemassagen placeres elektroderne let og hurtigt på den tilskadekomne - og dermed spares livsvigtige sekunder.

På siden med demo- og træningvideoer, kan du se hvordan du let og enkelt får placeret elektroden rigtigt. Se video nummer 4 - Anbringelse af elektroder

 

 

 

 

MINDRE VEDLIGEHOLD OG LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER.

Zoll AED Plus hjertestarteren udfører automatisk selv-test, der sikrer dig, at hjertestarteren altid er klar ti brug.

AED Plus hjertestarteren anvender billige og miljøvenlige håndkøbsbatterier (Duracell), som er nemme at udskifte og som holder fem år i stand-by-tilstand. Elektroderne har ligeledes en holdbarhed på fem år - og driftsomkostninger begrænses dermed til nye elektroder og batterier hvert femte år.

 

HJERTEFORENINGEN OG SUNDHEDSSTYRELSEN.

ZOLL AED Plus hjertestarter anbefales af Hjerteforeningen, og efterlever samtidigt Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer til en hjertestarter.

 

IØJNEFALDENDE & ROBUST DESIGN.

Frygt for at lave fejl er en stor barriere for at hjælpe et menneske der rammes af hjertestop. En hjertestarter må derfor ikke virke kompliceret og afskrækkende. Derfor er AED Plus hjertestarteren konstrueret i et "ufarligt" design, og den grønne farve betyder endvidere, at apparatet er synligt i hverdagen.

 

INTELLIGENT HJÆLP TIL BØRN.

ZOLL AED Plus hjerterstarteren kan defibrillere børn, der er op til 8 år gamle ved hjælp af elektroderne pedi•padz® II. Når pedi•padz II er tilsluttet hjertestarteren, registrerer AED Plus at det er et barn, der skal reddes. Eftersom der til AED Plus hjertestarteren er udviklet en EKG-analyse med særligt henblik på børns hjertefrekvens, sammenholdt med passende defibrilleringsenerginiveauer, kan AED Plus anvendes til at redde både børn og voksne.

 

UNDERSTØTTER OVERLEVELSESKÆDEN.

Den understøtter ERCs komplette overlevelseskæde, fra "KONTROLLER BEVIDSTHED" til og med udførelse af HLR. Indtil elektroderne er påsat, giver AED Plus meddelelse om alle de ting, som skal gøres inden første hjerteanalyse, herunder at ringe efter hjælp og udførelse af ABC-vurderinger (frie luftveje, vejrtrækning, blodcirkulation).

 

BEDSTE BESKYTTELSE MOD INDTRÆNGNING AF STØV OG VAND.

AED Plus har en IP-klassificering (ingress protection, indtrængningsbeskyttelse) på IP55 for støv og vand, hvilket er den højeste IP-klassificering for nogen AED på markedet i dag. Dette gør det muligt at placere apparatet på ideelle steder og således have hurtig adgang til en AED i akutte situationer, som kan forekomme udendørs, tæt på vand og fugt eller i støvede omgivelser med mange små luftbårne partikler.

 

Brochurer og manualer.

Du kan finde brochurer og manualer -> Her.

Se med herunder hvordan du bruger en hjertestarter sammen med fortsat hjertemassage!

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen