Vælg det rigtige udstyr.Udstyr Clean

Har I styr på jeres sikkerheds- og førstehjælpsudstyr? Vi gør det nemt for jer!
Skal I have en hjertestarter på kontoret eller i bilen, mangler i plaster på værkstedet, eller skal byggepladsen sikres med en beredskabscontainer.
Vi hjælper jer med det rigtige udstyr – og holder også øje med det for jer. Det sparer tid og dermed også ”bøvl” og omkostninger.

 

Det bedste og billigste er at vælge den rigtige løsning første gang.
Det gælder om at få den rette vejledning og de rigtige muligheder, før du træffer dit valg.
Derfor sætter vi os ind i, hvad det er, du ønsker og har brug for, så vi kan tilbyde dig den rette vare. Vi gør det let for jer og tager os af det!

 

Hjertestarter:
Er køb af en hjertestarter ”bare” et X på tjeklisten? Eller er det en del af jeres personale og CSR politik? Vi vil rigtig gerne snakke med jer inden I træffer jere valg – der kan være meget at spare på eksempelvis service.

Vi hjælper og vejleder jer, registrerer jeres hjertestarter, og giver jer besked, når det er tid til at skifte batterier.

Læs mere om hjertestartere -> Her

 

Førstehjælpsudstyr:
Vi er med hele vejen rundt. Også når der er brug for plaster, førstehjælpskasser, øjenskyl, og hvad I ellers vil kunne få brug for.

 

Beredskabscontainer:
Byggepladsens egen ”skadestue”. Vi har lavet et helt unikt koncept til byggepladsen, eller andre steder, hvor der er brug for at have alt sikkerheden samlet på et sted.

Se mere om vores Beredskabscontainer -> Her

 

Brand materiel:
Vi står for både salg og servicering – og sørger for at enhederne er registrerede i et online system, så der er dokumentation, og I slipper for at bruge kosbar tid på den del.
Se mere under BRAND -> Her

 

Ring til Lars eller Thomas på tlf. 7199 2627 og lad os høre om jeres behov.

Billede af begge Profilpic Samlet

 

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen