Underviserne / instruktørerne er de vigtigste mennesker i Life2Save.Life2Save 360º

Uanset hvor godt et koncept vi har, eller hvor godt et kursus vi sammensætter til jer, så bliver det aldrig rigtig godt hvis ikke underviseren formår at formidle det videre til den enkelte deltager.

 

Den rette underviser.

Det vigtigste for os er at vi har instruktører og undervisere med den helt rette personlige profil. Derfor håndplukker vi vores instruktører, uanset om de skal undervise i førstehjælp, ergonomi, brand eller konflikthåndtering.
Vi vil have undervisere og instruktører der ikke "bare" er dygtige undervisere, eller "kun" ved helt vildt meget om deres special.
Det er mennesker der forstår at blande alvorlige emner som førstehjælp, vold & trusler eller konflikthåndtering nu er, med en god portion humor, uden at det dermed bliver plat!

 

Vi har i Life2Save valgt også at uddanne vores instruktører internt.

Ikke fordi vi ikke anderkender den officielle førstehjælpsinstruktør uddannelse, eller andre uddannelser, men nu har vi jo valgt folk med den rette profil.
Det er folk med erfaringer, mennesker der ved hvad der drejer sig om, og som har "prøvet det på egen krop". Ambulancereddere ved altså bare hvad det vil sige når de snakker om førstehjælp.
Flere er uddannede og godkendte instruktører ved dansk førstehjælps råd. Flere er voksenpædagogisk grunduddannet, og har undervist i forsvaret eller i andre sammenhænge.
Derfor har vi valgt ikke "kun" at fokusere på vores instruktørers evner i førstehjælp, ergonomi eller sikkerhedskurser..
Men i meget højere grad ved at fokusere på måden at undervise, instruere og ikke mindst involvere på.
Det gør vi ikke kun med et interne kurser, men ved aktiv sparring under hele processen. Og ved fortsat løbende at evaluere og udvikle den enkelte underviser.

Når nu vi afholder aktive kurser hvor undervisningen varetages gennem cases, og hvor kursisterne selv kommer i aktion.
Så vil vi have instruktører der er gode til at tale med dig, hvorefter de laver kurserne så de passer direkte til den enkelte, med gode og relevante øvelser som kursisterne kan forholde og relatere sig til!

 

Vores førstehjælpskurser følger førstehjælps guidelines:
Alle førstehjælpskurser, og alt førstehjælpundervisning ved Life2Save følger guidelines fra European Resuscitation Council og Dansk Genoplivningsråd

 

Thomas Philipsen, kursusansvarlig

 

Hvis du vil vide eller høre mere skal du være velkommen til at ringe til Thomas på 7199 2627

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen