Foerstehjaelp Clean

 

Gode og nyttige Førstehjælp APP´s

 

Der findes rigtig mange app´s på markedet, og mange af dem også omkring førstehjælp.
Vi forsøger at guide dig gennem junglen, ved at give dig et overblik over hvilke vi finder gode og nyttige.

 

Life2Save anbefaler – 112 APP og TrygFonden Hjertestart.

Life2Save vil fremhæve og anbefale 112 app.
Ved at ringe 112 fra denne app, kan alarmcentralen hurtigt finde frem til dig når du har mest brug for det.
Også en varm anbefaling af TrygFondens Hjertestart app. En app hvor du kan orientere dig om hvor den nærmeste hjertestarter er der hvor du bor, arbejder eller dyrker sport. Ved akut brug for en Hjertestarter skal du dog IKKE tjekke din app, men ringe 112 og komme igang med HLR - Alarmcentralen vil guide dig! Indeholder også en demonstration af HjerteLungeRedning.

112 APP.

Med Danmarks officielle 112 app kan du starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted. På den måde kan du få hjælp hurtigere. 112 app'en er gratis.

Læs mere om hvad 112 app er, og hvilke muligheder og begrænsninger den har her den officielle hjemmeside.

TrygFonden Hjertestart app.

TrygFonden har udviklet en app, der kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk

TrygFonden skriver:
"TrygFonden Hjertestart" er udviklet i en iPhone- og en Android-version.
Med app'en har du en mobil mulighed for at orientere dig om, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret.
"Vi håber at applikationen er med til at øge danskernes opmærksomhed på hjertestarternes placering, på samme måde som man for eksempel orienterer sig om nødudgange i et fly eller på et hotel" siger Grethe Thomas, der er projektchef i TrygFonden.
App'en er udviklet på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om en mobil løsning med oplysninger om hjertestarternes placering i Danmark.
I en akut situation skal man dog aldrig begynde at lede efter hjertestartere på mobilen, men i stedet ringe 112 der vil guide dig.


Du kan downloade TrygFonden Hjertestart gratis i app-store eller på google play.

Akuthjælp på mobilen.

Med regionernes gratis akuthjælp-app kan du hurtigt få overblik over dine muligheder for akuthjælp. App'en dækker akuthjælp i hele landet

App'en giver et overblik over eksempelvis åbningstider for skadestuer og akutmodtagelser, lægevagter, apoteker, tandlæge- og tandskadevagter, kiropraktorvagter og psykiatriske akuttilbud.

Læs om regionernes akuthjælp-app her.

RED LIV - Hjerteforeningens app.


Hjerteforeningen skriver:
"Vi vil gerne have alle danskere til at gøre noget, hvis de oplever en person med hjertestop. Det værste, man kan gøre, er at gøre ingenting, men chancen for, at man gør noget, øges, hvis man kender til de grundlæggende trin, der skal til for at redde liv, siger Mette Bro, der er kampagneleder på Gør noget for hjertet kampagnen.

Vi opfordrer alle danskere til at hente Hjerteforeningens gratis app, og lade sig inspirere og motivere til handling, hvis man nu er blandt de mange danskere, der på et tidspunkt i deres liv bliver vidne til et hjertestop, afslutter Mette Bro."

Se mere på hjerteforeningens hjemmeside her.

Børneulykkesfondens app.

Børneulykkesfonden skriver:
"Den nye Iphone applikation sætter fokus på førstehjælp til børn og giver gode råd, når de er allerdyrest. Programmet rummer desuden et interaktivt modul, som træner hjertemassage og kunstigt åndedræt.
Tre ud af fire danskere mener, at de kan yde førstehjælp, men kun hver fjerde dansker har taget et førstehjælpskursus inden for de sidste to år. Det viser en undersøgelse blandt 1095 danskere, som Codan har fået gennemført . Derfor sætter Codan nu fokus på førstehjælp og lancerer en gratis, digital førstehjælper til iPhone. Det nye program kan ikke erstatte et rigtigt førstehjælpskursus, men kan være en god assistance ved udbredte børneulykker som kvælning, forgiftninger eller forbrændinger."

Læs om APPen på Børneulykkesfondens hjemmeside.

Sådan virker førstehjælpsappen.

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen