ID armbånd fra MoveID med 20% rabat.Foerstehjaelp

Et ID armbånd svarer for dig når du ikke selv kan! Det syntes vi er vigtigt, og har derfor lavet en aftale der giver 20% rabat på alle produkter fra MoveID.

Life2Save vil sætte gang i snakken og fokus på vigtigheden af at have ID på sig når man er aktiv, er syg, eller har særlige hensyn der skal tages. Det gør vi bl.a. med #haIDmed. 

ID Armbånd i Life2Save udgave

 

Hvem er du? Har du kroniske sygdomme, eller er du allergisk overfor noget? Tager du noget bestemt medicin? Og hvem er dine pårørende? 

Det kan være afgørende spørgsmål, hvis du kommer ud for en ulykke eller bliver syg, og ikke selv kan fortælle det. Med et ID armbånd har du oplysningerne lige ved hånden, og dermed mulighed for at sikre dig hurtig og rigtig hjælp når du har mest brug for det! 

Det syntes vi er rigtigt vigtigt fordi vi selv har stået og manglet oplysningerne i ambulancen, og fordi vi ofte har snakket med kollegaer og kursister omkring dette. Hvordan finder man som førstehjælper eller redningspersonale lige hurtigt ud af en person har sukkersyge eller er allergisk overfor bistik når han/hun er bevidstløs? Og hvem er personen der er væltet på cykel eller falder om midt under løbeturen.

Der er utrolig meget snak, blandt andet på Facebook omkring ICE numre i telefonen og de nye funktionen med nødoplysninger der kan findes uden at låse dem op. Vi mener nu engang at et ID armbånd er en enkelt, nem og sikker metode!

 

 

ID armbånd med Life2Save logoDerfor har vi indgået en aftale med MoveID der giver jer 20% på alle deres produkter, og så kommer der tilmed et lille Life2Save logo på låsen af de armbånd der har dette. 

 

Sådan for du 20% rabat hos MoveID:

1. Gå ind på www.moveid.dk og vælg det produkt du ønsker.

2. Udfyld de oplysninger du gerne vil have med på armbåndet

3. Indtast kuponkode "life2save" og "ANVEND KUPON"

4. Du får nu 20% i rabat og et Life2Save logo hvor det er muligt.

Skærmbillede 2016-01-14 kl. 21.52.31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen