Arbejdsmiljø og sikkerhed ved Kirke og Kirkegård.

Cirkel Fritlagt

Kirken og Kirkegården er en speciel arbejdsplads med særlige udfordringer og muligheder, indenfor arbejdsmiljøet!

Arbejdsopgaverne er alsidige og planer ændres – I har forskellige roller, overenskomster, mål/ønsker – der er fastansatte, deltids- / sæson ansatte – et menighedsråd der udskiftes med mellemrum og alle har en mening om jeres arbejdsplads!

Derfor har vi sat os godt ind i jeres hverdag. Vi har lyttet til og snakket med jeres kollegaer, så med en større og større erfaring i at arbejde med netop de udfordringerne I oplever som medarbejdere i Kirken, tilbyder Life2Save et bredt udvalg af kurser og services tilpasset og målrettet jeres specielle arbejdsplads.  

 

Et målrettet koncept til Kirker og Kirkegårde indenfor 

Tryghed Sikkerhed & Arbejdsmiljø

 Se med i denne korte film om Vejle Kirker og Kirkegårdes 

samarbejde med Life2Save omkring arbejdsmiljø

 

Hent en kort beskrivelse: Fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed -> Her

 

Find kursusbeskrivelser af vores målrettede kurser og oplæg ved at trykke på det enkelte kursus herunder:

 

Vores kurser henvender sig til alle grupper indenfor Kirken og Kirkegården fra menighedsrådet over præsterne, administrationen og til gartnerne!

Og så afholder vi kurserne lige der hvor det skal bruges, nemlig hos jer! Det dur ikke at sidde stille i et lille lokale, vi skal ud på Kirkegården og ind i Kirken, det er det der skaber de billeder hos den enkelte kursist der skal til for at det indlærte vil kunne bruges.

Vores kurser giver jer den viden og forståelse som skaber tryghed og modet til at håndtere eventuelle udfordringer, og indeholder samtidig en høj grad af ”teambuilding elementer”!

Kurserne kan bestilles af den enkelte kirke, provstiet, menighedsråd, organisationer m.m. Vi gør håndteringen og administrationen af jeres kursus nemt og enkelt med vores online kursussystem.

Vi hjælper og rådgiver jer med vores 360º koncept også omkring hjertestarter ved kirken samt førstehjælps- og brandmateriel. Gå på opdagelse og læs meget mere her på hjemmesiden.

 

Kirke og Arbejdsmiljoe

 

Thomas 500 BW

 

 

Tag gerne fat i Thomas på tlf. 7199 2627 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe netop jer med!

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen