Cirkel Fritlagt 370

Førstehjælpskurser og sikkerhed hos BONAVA.

Hos Bonava har de et mål med deres sikkerhedsarbejde, "vi vil ikke have arbejdsulykker!". Dette mål hjælper vi Bonava med at føre ud i livet i praksis. Det gør vi med førstehjælpskurser på deres byggepladser, til kontoret og ved at hjælpe med opsætning af hjertestartere på pladserne offentligt tilgængelige 24/7.

 

Bonava logo

 

Se her hvad Arbejdsmiljøchef Anne Margrethe Anttilla skriver i sin udtalelse omkring samarbejdet:

"Bonava Danmark valgte i efteråret 2016 at indlede et samarbejde med Life2Save om dels at afholde kursus om førstehjælp og dels at indkøbe hjertestartere og førstehjælpsudstyr til byggepladserne.

Vi så det som en fordel at førstehjælpsudstyret kom ud på byggepladserne og at vi umiddelbart efter fik afholdt et rigtig godt førstehjælpskursus for alle byggeledere. - Så vidste alle hvordan de skulle håndtere både hjertestarter og øvrige produkter i førstehjælpsstationen.

Vi valgte Life2Save fordi de har en mangeårig baggrund som ambulanceførere og ved hvad der skal til når tingene går stærkt og hjælpen skal frem hurtigst muligt. Desuden har firmaet også fået oparbejdet rigtig god erfaring med byggepladser og byggefirmaer så de ved hvordan vores hverdag ser ud.

Ud over at der nu hænger førstehjælpsudstyr på byggepladserne, som skal bruges hvis nogen kommer til skade af håndværkerne, har Bonava også opsat hjertestartere udenfor byggepladsen, som er offentlig tilgængelig for alle. Det er vigtigt for os at vide at der i lokalområdet er mulighed for akut hjælp, hvis beboere, kunder eller forbipasserende falder om og bliver dårlige. Vores hjertestartere er registreret på Trygfondens hjemmeside, så alle kan se hvor de befinder sig."

- Anne Margrethe Anttila, Arbejdsmiljøchef i Bonava Danmark og Norge

Læs og se meget mere omkring Bonava på deres hjemmeside -> Her

 

Herover vores korte film omkring Life2Save og sikkerhed ved bygge- og anlægsbranchen.

Læs også meget mere omkring hvad vi tilbyder branchen -> Her

 

Billede af begge Profilpic Samlet  

 

Tag endelig fat i Lars eller Thomas på telefon 7199 2627 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi kommer også meget gerne ud til jer til en uforbligtende snak om jeres behov, ønsker og muligheder!

  

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen