Kurser, hjertestartere og førstehjælpsudstyr hos BESTSELLER A/S Cirkel-Fritlagt 370

 

Førstehjælpskurser for alle elever og en del af de ansatte, ergonimikursus til alle nyansatte og hjertestartere samt førstehjælpskasser på koncernens lokationer er en del af det Life2Save hjælper Bestseller A/S med.

 

Det hele startede tilbage i 2011 med to enkelte kurser på samme tid i Brande og i Stilling. En eller anden havde hørt om os via en anden, og vi fik muligheden for at komme og holde de to 3 timers kurser.

Det gik så godt at vi blev inviteret til et møde i Brande så vi kunne snakke om hvordan vi kunne samarbejde om førstehjælpskurser til koncernen. Det resulterede i at vi ud fra ønsker, behov og med hensyntagen til udfordringer sammensatte kurset Special førstehjælpskursus for BESTSELLER. Et kursus på 4,5 time som afholdes fra kl. 14.00 til 18.30. tilpasset til de medarbejdere der er med på kurset, og de tilbagemeldinger der løbende kommer.

Siden har vi også udviklet et kursus for BESTSELLER Academy, udvilket og afholder ergonomikurser, lavet aftaler om hjertestartere og førstehjælpsudstyr.

 

Life2Save hos BESTSELLER A/S:

 

Førstehjælpskurser:

Vi har udvilket et kursus specielt til BESTSELLER´s behov, ønsker, muligheder og begrænsninger - Special førstehjælpskursus for BESTSELLER A/S.  

 

Bestseller Academy:

En opfriskning af førstehjælp til de unge elever på deres første skoleperiode. De unge mennesker har næsten alle et frisk førstehjælpskursus fra da de tog kørekort, MEN det var helt sikkert ikke på den her måde! Mere fart på, lidt pressede og ret grænseoverskridende - faktisk et teambuildingskursus, og det passer rigtig godt ind i programmet på den første uge med nye holdkammerater.

 

Hjertestartere:

Udskiftning af tidligere hjertestarter til ZOLL AED Plus. En hjertestarter der opfylder alle anbefalinger, og gjorde den årlige vedligeholdelsesomkostning væsentlig lavere. Vi har desuden lavet en aftale der gør at vi kommer og udlæser og klargør hjertestarteren, samt debriefer medarbejderne hvis den skulle komme i brug.

 

Ergonimikurser:

Alle nyansatte ved BESTSELLER skal have/tilbydes et kursus i ergonomi. Ønsket fra BESTSELLER var at det ikke bare skulle være et kursus for det flyeben det vil gi, men et kursus de ansatte vil få meget ud af og så ergonomien vil blive brugt. Derfor har vi udviklet kurset Ergonomi - Lyt til din krop - Øvelser og træning, hvor vi tager udgangspunkt i ergonomiens 4 trin.

 

 

 

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen