Undgå arbejdsulykker ved at have fokus på opgaven! Adfaerdssikkerhed Clean

 

En arbejdsulykke rammer ikke bare den enkelte medarbejder og dennes famile. Det berører også kollegaer og ledelse, kan give påbud fra arbejdstilsynet, tab af opgaver, og i sidste ende koster det rigtig mange penge.

Selvfølgelig kan man undgå arbejdsulykker/skader, men I skal tro på det, have fokus på det og ville det.

Det handler om holdninger, om måden vi tænker på, og om de valg vi træffer.
88 % af de uheld, der sker på arbejdspladsen, er direkte relateret til menneskelige fejl. Både de store fatale og de små dumme sker på grund af de løsninger, vi som mennesker vælger.

Med motiverende kurser åbner vi medarbejdernes øjne og skaber den forståelse, der gør at den enkelte vil fokusere på konsekvenser og på eget ansvar omkring ulykker.
Vi giver jer redskaberne til at træffe de rigtige valg, og vi lærer jer at risikovurdere hver enkelt situation i arbejdsdagen på en nem og konkret måde, således at det, at undgå arbejdsulykker, bliver et fælles ansvar.

Ved at trække på erfaringer fra udlandet, og fra vind og olie branchen, hvor der i flere år har været fokus på området, har vi skabt at kursuskoncept, hvor den enkelte medarbejdere inddrages i arbejdet med at gøre arbejdspladsen mere sikker.
Vi flytter en del af undervisningen ud, hvor udfordringerne er, og skaber dermed en langt større forståelse hos den enkelte.

Vi finder og udfylder skemaer, så alle får øjnene op for, hvor jeres udfordringer ligger, og dermed kan få færre arbejdsulykker.

Det er adfærds sikkerhed!

Find en kort PDF beskrivelse af Adfærds Sikkerhed ved Life2Save -> Her

Eller se hele 360º konceptet -> Her

 

Ejerne af Life2save, Lars Rasmussen og Thomas Philipsen

 

 Ring og aftal et møde på tlf. 7199 2627, så vi kan forklare dig meget mere! 

 Logo Bund
LIFE2SAVE
NORDKROGEN 3
7300 JELLING
TELEFON: 71 99 26 27
 Facebook Top 63x63 Youtube Top 63x63 Google Plus Top 63x63 Linkedin Bottom 88x88 Kontakt Top 63x63 Instagram Top 63x63
Gå til toppen